TAPAHTUMAKALENTERI
Tapahtumat 
Ilmoita tapahtuma 
Tapahtumakalenteri 
  Kirjautuminen

  Tunnus:
  
  Salasana:
  

  

Tapahtuman tiedot
Paikkakunta Kaustinen
Tapahtumalaji Muu
Alkaa 16.11.2019, 15.00
Päättyy 18:30
Tapahtuman nimi  Ottoset Lahjana laulu, soitto ja tanssi- kansantanssikonsertit
Paikka Kansantaiteenkeskus
Yritys Kaustisen Nuorisoseura r.y.
Nimi
Lähiosoite Kalliontie 16
Postinumero 69600
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite kns@kaustinen.fi
Internetosoite www.facebook.com/kaustisennuorisoseura
Puhelin
Matkapuhelin
Fax
Lisätietoja Ottoset konsertoivat laulun, soiton ja tanssin lahjan kunniaksi!

Kun marraskuun pimeät ovat kietoneet meidät syleilyynsä, on Kaustisen nuorisoseuran Ottosten aika tuoda valoa ja iloa konsertoimalla Kaustisella.
Syyslukukauden aikana on uusia ohjelmia harjoiteltu peräti yhdentoista tanssiryhmän ja kahdeksan pelimanniryhmän harjoituksissa. Viime kevään tapaan on syksyllekin luvassa kokonaiset kaksi konserttia Ottosten taidonnäytteitä.
Ensimmäisessä konsertissa esiintyvät kaikki ryhmät. Toisessa konsertissa päästetään MiniOttosten ryhmät huilimaan ja muut tarjoilevat vielä täyden kattauksen kansantanssia ja -musiikkia.

MiniOttoset, PikkuOttoset, JunioriOttoset ja Ottoset haluavat jakaa yleisölle oman osansa siitä laulun, soiton ja tanssin lahjasta, josta he saavat harrastuksenaan nauttia.
Konsertti on läpileikkaus Kaustisen nuorisoseuran eri-ikäisten tanssijoiden matkasta suomalaisen kansantanssin maailmassa.
Uudet koreografiat ja perinteisemmät sommitelmat vievät katsojan monenlaisiin tunnelmiin mitä moninaisempien teemojen välityksellä. Yleisön kuultavaksi pääsee myös useampi ihka uusi sävellys.
Tanssijoiden askelia tahdittavat ja kansanmusiikin säveliä soittavat Perunamuusikot, Pelivanhemmat PikkuOttosten pelimannit, Nurkkavire, Häly ja Häävi.

"Nauti, koe ja iloitse, kun on yhdessä soitto ja tanssi!" Tervetuloa konsertteihimme!

Konsertit 16.11.2019 Kansantaiteenkeskus, Kaustinen-sali
Konsertti 1 klo 15.00 MiniOttosetII, MiniOttosetI, PikkuOttosetII, PikkuOttosetI, JunioriOttosetII, JunioriOttosetI, JunioriOttoset ja Ottoset

Konsertti2 klo 17.00 PikkuOttosetII, PikkuOttosetI, JunioriOttosetII, JunioriOttosetI, JunioriOttoset ja Ottoset

Liput 15€/8€ / konsertti
Nuorisoseuran ennakkolipunmyynti konsertteihin Kansantaiteenkeskuksessa konserttiviikolla. Tarkemmat ajat ilmoitamme pikimmiten. Käteismaksu!

Järj. Kaustisen nuorisoseura r.y
CSS, JS © Kasesoft