TAPAHTUMAKALENTERI
Tapahtumat 
Ilmoita tapahtuma 
Tapahtumakalenteri 
  Kirjautuminen

  Tunnus:
  
  Salasana:
  

  

Tapahtuman tiedot
Paikkakunta Halsua
Tapahtumalaji Musiikki / näyttely
Alkaa 10.12.2019, 19.00
Päättyy
Tapahtuman nimi  Oi joutuos kirkkahin jouluyö - Kaustisen Hääkuoron joulukonsertti
Paikka Halsuan kirkko
Yritys
Nimi
Lähiosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite
Internetosoite
Puhelin
Matkapuhelin
Fax
Lisätietoja Kaustisen Hääkuoro iloitsee ja toivottaa joulun tervetulleeksi hengellisen joulukonsertin sävelin. Kansanmusiikkiohjelmastaan tunnetun kuoron konserttiin on luonnollisesti valikoitunut Kaustisen tunnetuimpien pelimannimestarien Konsta Jylhän ja Wiljami Niittykosken joululauluja, mutta myös hieman harvemmin kuultujen tekijöiden käden jälkeä.

Kuoro viipyy ohjelmassaan hetken katolisella keskiajalla ja matkaa sieltä takaisin kansallisromanttisin Pekka Juhani Hannikaisen, Toivo Kuulan, ja Oskar Merikannon sävelin. Konsertti päätetään yhteislauluun "Toivioretkellä".

Aaro Kentalan vuonna 1963 perustamaa Kaustisen Hääkuoroa johtaa MuM Arto Anttila. Kuoron viimeisin levytys on "Kansanlaulun taikaa" kesältä 2017.

Kuoro vaalii pitkiä perinteitään kansanlauluja ja pelimannimusiikkia laulavana kuorona sekä kehittää laulutaitoaan jatkuvasti. Ensi vuonna suunnitteilla on mm. juhlistaa Aaro Kentalan syntymän satavuotisjuhlavuotta ja tiedossa on myös jo kaukaa kuoron historiasta tuttua yhteistyötä maineikkaiden Kaustisen Purppuripelimannien kanssa.

Johtaa Arto Anttila.
Ohjelma 10 e
CSS, JS © Kasesoft