Maaseutulautakunta
Aika Keskiviikko 15.3.2017 klo 10-11.18

2§ MAASEUTULAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA VUOSILLE 2017 JA 2018

Yhteistoimintasopimuksen maaseutuhallinnon järjestämisestä ja maaseutulautakunnan johtosäännön mukaan puheenjohtajan toimikausi on kaksi vuotta. Edellä mainittujen asiakirjojen mukaan puheenjohtajuudet kiertävät kuntien aakkosjärjestyksessä. Mika Vintturi Kaustiselta on toiminut maaseutulautakunnan puheenjohtajana vuosina 2015 ja 2016. Maaseutulautakunnan varapuheenjohtajana on toiminut Tuikka Susanna Lestijärveltä. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valitaan Kaustisen ja Lestijärven kuntaa seuraavasta kunnasta aakkosjärjestyksen mukaan.

Aakkosjärjestyksen mukaan kunnat:
Halsua, Kannus, Kaustinen, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli

Johtava maaseutuasiamies:
Kuntavaalit toimitetaan 9.4.2017, jonka jälkeen myös uudet maaseutulautakunnan jäsenet valitaan.

Aakkojärjestyksessä maaseutulautakunnan puheenjohtajuusvuoro kaudella 2017-2018 on Lestijärvellä ja varapuheenjohtajuus Perholla. Valitaan maaseutulautakunnan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja siihen saakka kunnes kuntavaalien 2017 jälkeen uudet maaseutulautakunnan jäsenet on valittu.

Maaseutulautakunta:
Maaseutulautakunnan puheenjohtajaksi valittiin Susanna Tuikka Lestijärveltä ja varapuheenjohtajaksi Tarja Huopana Perhosta siihen saakka kunnes kuntavaalien 2017 jälkeen uudet maaseutulautakunnan jäsenet on valittu.


© Kasesoft Oy